Hoekje oranje
Groepsfoto Team Pro Freerun

pro freerun

Freerunnen is niet alleen een sport, maar ook een kunstvorm. Daarom hebben we atleten die beide kanten van de medaille belichamen: de topsport- en straatcultuur.

lijnpatroon

team pro freerun

Het beste van beide werelden komt samen in Team Pro Freerun dat uit alle hoeken van Nederland komt. Onze atleten fungeren als rolmodellen voor de jeugd, staan met beide benen in de freerun wereld en hebben de absolute ambitie om blijvend tot de allerbeste atleten ter wereld te behoren. Maak kennis met de absolute toppers onder de Nederlandse atleten:

boek een atleet

Tangui

van
Schingen
Tangui van Schingen
Tangui
Tan-Guide

Tangui voelt de verantwoordelijkheid om de nieuwe generatie freerunners te inspireren en te laten zien hoe je op jouw eigen unieke wijze een weg naar de top kunt banen. Een echte Hagenaar in hart en nieren, begon als jong ventje bij Jump Freerun en groeide uit tot de nummer 1 in de World Cup ranking van 2022. Tangui is een van de meest veelzijdige atleten die zowel in de discipline Speed als Style de prijzen pakt.

Siebe

van de
Spijker
Siebe van de Spijker
Siebe
Straatmeester

Geboren en getogen in het zuiden van het land. Siebe is een echte straat freerunner. Niemand voert sprongen zo indrukwekkend uit als hij, met ongelofelijke stunts en veel fans op sociale media.

Noa

Diorgina
Noa Diorgina
Noa
Queen of flow

Een bron van inspiratie voor alle meiden wereldwijd, ze is de nummer 1 van de World Urban Games en wordt gesponsord door Red Bull en Adidas. Zowel op sociale media als op wedstrijden rockt ze als een ster. Ze is de beste in het vinden van balans tussen sporten en haar leven en combineert haar passie voor reizen, fitness en fashion moeiteloos met freerunning. Een slimme dame die weet wat ze wil.

Tobias

Roest
Tobias Roest
Tobias
Bewegingskunstenaar

Een authentieke purist afkomstig uit Amsterdam, leeft het freerunnen met veel passie. Niet gericht op competitie, maar wel een ongelooflijk getalenteerde atleet die opgaat in de kunst van bewegen. Tobias is dé aanjager van groei en vernieuwing in de sport.

Jai

Bos
Jai Bos
Jai
The selfmade boy

De jongen afkomstig uit Groningen, die sinds zijn achtste een ongelofelijk talent is. Op jonge leeftijd was hij al de master van de salto’s en inmiddels is hij uitgegroeid tot de beste ter wereld. Jai traint in zijn eigen tuin en heeft volledig op eigen kracht de beste tricks ter wereld geleerd, waardoor hij nu op wedstrijdniveau bij de absolute top behoort.

Samenwerken?

De veelzijdigheid van onze atleten biedt veel mogelijkheden om jouw bedrijf te versterken.

Jai Bos geeft een show
show-demonstratie

Onze freerunners verzorgen een spectaculaire show op muziek. Geschikt voor een bedrijfsevent of bijvoorbeeld een opening.

Jai Bos voert een backflip uit
commercial

We produceren een video op maat met freerunners in de hoofdrol inclusief gave droneshots!

influencer marketing

Onze atleten promoten jouw merk op originele wijze op hun social media kanalen.

Ook partner worden?

Wil jij ook bijdragen aan de ontwikkeling van Team Pro Freerun?
Ontdek onze creatieve tegenprestaties!

Kom in contact