Hoekje oranje
Noa Diorgina

Wat is Freerunning?

Freerunning is een dynamische sport die onderscheidend is door unieke combinatie van tricks, avontuur en creatieve expressie. Waar sport en kunst samenkomen, geboren op de straat.

lijnpatroon

Freerunners overwinnen obstakels op unieke en creatieve manieren, waarbij ze hun eigen stijl en persoonlijke flair toevoegen aan elke beweging. Freerunnen is voor iedereen, ongeacht achtergrond, geslacht of vaardigheidsniveau. Het maakt niet uit of je net begint of al jarenlange ervaring hebt, bij ons is iedereen welkom.

freerunnen is voor iedereen

De sport moedigt aan om je eigen pad te kiezen en angsten te overwinnen. Je traint voor jezelf maar mét elkaar. Freerunners helpen elkaar om the next step te maken. Samen word je beter.
De sport draagt bij aan de ontwikkeling van mentale kracht: focus, aanpassingsvermogen en zelfvertrouwen worden keer op keer gechallenged. Zet ook jouw droom om in werkelijkheid!

Waarom doen we wat we doen?

We dromen van Nederland waar mensen fysiek én mentaal fit zijn. Het fitste land ter wereld waar mensen vol zelfvertrouwen hun dromen realiseren. Waar mensen doorzetten als het even tegen zit, creativiteit ontwikkelen en angsten overwinnen. Een Nederland waar mensen gericht zijn op hun eigen ontwikkeling en zo hun potentieel optimaal weten te benutten.

Hoe gaan we dat bereiken?

Freerun Nederland verenigt en versterkt freerunnend Nederland. Freerun Nederland helpt de sport te groeien naar grote hoogten. Met aandacht voor alles wat er al is, organiseert Freerun Nederland wat de sport nodig heeft om tot bloei te komen. Freerun Nederland  richt zich op empowerment van organisaties en individuen die actief zijn in de community en die elk hun unieke bijdrage hebben aan het geheel. Iedereen doet waar hij goed in is.

samen is het sleutelwoord

Freerun Nederland slaat de brug tussen beginners en ervaren freerunners én tussen de straat en gym freerunners. Freerun Nederland koestert het authentieke signatuur van de sport omdat juist daar de impactsleutel ligt. Freerun Nederland neemt initiatief om zaken op te pakken die samen efficiënter kunnen óf wat alleen niet lukt. Zo maken we positieve impact op de next generation.

hoe we werken

Respect runs the family

Iedereen doet er toe. We zijn als familie voor elkaar. Je mag zijn wie je bent. Alle ideeën zijn welkom en worden serieus genomen. We geloven in de kracht van verschillen. We moedigen elkaar aan en leren van elkaar. Een cultuur waar men zich durft uit te spreken.

Slow is smooth, Smooth is fast

Zorgvuldigheid. Beter 1 ding goed, dan 100 dingen half. Hoge kwaliteit en professionaliteit zijn de standaard. Vertragen om later weer te versnellen. Reflectie is key. Vandaag beter dan gisteren. We zijn flexibel en wendbaar. Freerun Nederland houdt van open en doet wat nodig is zonder krampachtig vast te houden aan strikte plannen of rigide structuren. Freerun Nederland gaat waar de energie is. Op souplesse in plaats van op kracht. Hoofd en hart in balans.

We grow to live and live to grow

We dagen onszelf voortdurend uit om nieuwe manieren te vinden om de freerun-community te ondersteunen en te laten groeien. Of het nu gaat om het introduceren van nieuwe trainingsmethoden, het organiseren van vernieuwende evenementen of het omarmen van de nieuwste technologieën, FNL denkt vooruit.

Passen deze waarden bij jou?
wil jij ook een bijdrage leveren?
kom in contact